Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Becker ontloopt schorsing: ''Dat kunnen we gewoon niet verkopen''

( 0 reacties)
Becker ontloopt schorsing: ''Dat kunnen we gewoon niet verkopen''

Sheraldo Becker ontloopt een schorsing voor zijn trap tegen de kuit van FC Groningen-trainer Danny Buijs. De aanvaller van ADO Den Haag liet zich volledig gaan tijdens een opstootje, maar kan niet worden geschorst door de tuchtcommissie.

Dennis Higler, de arbiter van afgelopen zondag, liet na het duel nog weten dat het voorval hem en zijn VAR Clay Ruperti was ontgaan, maar dat Becker hoe dan ook geschorst zou worden. "Ik heb navraag gedaan bij de arbitrage en de beelden blijken toch te zijn gezien, maar het is niet als zodanig beoordeeld", zegt scheidsrechtersbaas Dick van Egmond tegenover De Telegraaf.

"Wij kunnen het niet verkopen dat zoiets naar de aanklager betaald voetbal gaat, terwijl de VAR alle beelden tot zijn beschikking heeft gehad", vervolgt Van Egmond. "Op de beelden die door de arbitrage zijn gezien, was het - zoals ik begreep - niet duidelijk te zien dat hij hem raakt. Er is dus wel naar gekeken", luidt zijn besluit.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›