Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

De Jong: ''Dat is uniek en heb ik bij Groningen ook meegemaakt''

( 0 reacties)
De Jong: ''Dat is uniek en heb ik bij Groningen ook meegemaakt''

Henk de Jong kan niet wachten om met SC Cambuur in het nieuwe stadion te spelen. Het doet hem denken aan zijn tijd bij FC Groningen. De Jong werd vandaag gepresenteerd als nieuwe trainer van de Leeuwarders.

"Dat is uniek om mee te maken", citeert de Leeuwarder Courant De Jong over het stadion gedurende zijn presentatie. "Dat heb ik bij Heracles en Groningen ook meegemaakt. Dan gaat er wat gebeuren met de club. We moeten vooruit. Zien dat het stadion vol komt en dan op naar de Eredivisie. Dat gaan we doen ook."

De geruchtenstroom was de laatste dagen nauwelijks te stoppen. "Ik zat met wat mensen te eten", vertelt De Jong. "Ging mijn telefoon in een stuk door. Ik had 134 berichten in anderhalf uur. Iemand had het even verteld... Maar dat is ook wel mooi: de hele club in reuring. Prachtig!", aldus De Jong.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›