''Ik was bang om supporters en sponsors tegen het lijf te lopen''

( 0 reacties)
''Ik was bang om supporters en sponsors tegen het lijf te lopen''

Na een rumoerige eerste seizoenshelft gaat het inmiddels een stuk beter met FC Groningen. Trainer Danny Buijs maakt in zijn eerste jaar stappen als hoofdtrainer van de Trots van het Noorden.

''Nu slaap een stuk beter'', refereert Buijs in het Dagblad van het Noorden aan de eerste seizoenshelft. ''Ik moet zeggen dat ik altijd de steun van supporters en sponsoren heb ervaren, net als van de spelersgroep en een flink aantal mensen binnen de club. Ook toen we vier punten uit tien wedstrijden hadden. Desondanks was het een moeilijke tijd. Je komt hier als gezin naartoe, nieuwe school, nieuwe sportverenigingen, janken thuis, want geen vriendjes en zelf denk je op zeker moment: nog twee keer verliezen, dan kan ik mijn koffers pakken.''

''Ik schaamde me gewoon, voelde me heel klein, wilde niet eens naar buiten'', vervolgt Buijs. ''Als ik naar de Ikea liep of boodschapjes deed bij de Lidl of de Albert Heijn was ik bang om supporters en sponsors tegen het lijf te lopen. Dat ze zouden zeggen, donderstraal jij even een eind op. Dat is nooit gebeurd. Juist het tegenovergestelde, maar ik geneerde me wel, voelde me verantwoordelijk'', besluit hij.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›