Padt 'te ambitieus' voor Ajax: ''Nu denk ik: ze komen maar hierheen''

( 0 reacties)
Padt 'te ambitieus' voor Ajax: ''Nu denk ik: ze komen maar hierheen''

Sergio Padt zit vooralsnog niet te wachten op een terugkeer naar Ajax. De 28-jarige sluitpost van FC Groningen werd in een eerder stadium genoemd als mogelijke reservedoelman in Amsterdam, maar daar heeft Padt op dit moment geen trek in.

"Op dit moment kies ik voor het blijven van mijn hele leven bij Groningen. Ik ging vroeger elke week naar Amsterdam, nu denk ik: ze komen maar hierheen", zegt Padt maandagavond bij Peptalk, een programma van Ziggo Sport.

Padt speelde in het verleden meerdere jaren voor Ajax. "Ajax was mijn basis, daar ben ik groot geworden en heb ik mijn hele opleiding doorlopen. Daar heb ik een mooi gevoel bij, maar ik ben te ambitieus om daar als tweede doelman te zitten", vervolgt hij.

Zaterdag komt Ajax op bezoek in Groningen. "Ajax is natuurlijk in uitstekende vorm. Het zijn vooral tegen Ajax en topteams mooie wedstrijden in een vol stadion, daar ben je voetballer voor geworden. Ik denk dat Ajax het meeste kans heeft (op de titel, red.), maar we kunnen het verpesten", aldus Padt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›