Buijs: ''Lekker om de volgende keer met een voorsprong te beginnen''

0
Buijs: ''Lekker om de volgende keer met een voorsprong te beginnen''

Danny Buijs zag zijn ploeg tegen PEC Zwolle met 1-2 voor komen, maar lang hadden ze niet plezier van die voorsprong. Scheidsrechter Martin van de Kerkhof besloot de wedstrijden te staken, tot teleurstelling van Buijs.

"We mogen weer naar huis. Ik vind het wel zonde, maar de weersomstandigheden zitten niet mee. Waarschijnlijk moeten we nog wachten tot 22.15 uur of 22.30 uur", begint Buijs in gesprek met FOX Sports.

De jonge oefenmeester heeft genoten van het eerste half uur van de wedstrijd, waarin zijn ploeg de overhand had. "We begonnen heel goed aan de wedstrijd, al kwam na een half uur PEC beter in de wedstrijd. We verdedigden één keer heel slecht. En kwamen daarna heel slecht uit de kleedkamer. Gelukkig herstelden we ons daarna goed, maar toen was het alweer afgelopen", lacht Buijs.

"Ik heb weleens meegemaakt dat het tijdelijk gestaakt is, maar nog nooit dat het definitief gestaakt is", vervolgt Buijs, die benieuwd is hoe ze de volgende keer uit de kleedkamer komen. "Het is lekker dat je met een voorsprong begint. Ik hoorde dat ze zondag willen spelen."

Ondertussen is bekend geworden dat maandag om 20.00 uur het restant wordt gespeeld.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!