FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

'FC Groningen richt pijlen op Fortuna-smaakmaker': ''Graag stap omhoog''

( 1 reacties)
'FC Groningen richt pijlen op Fortuna-smaakmaker': ''Graag stap omhoog''

FC Groningen heeft naar verluidt interesse in Mark Diemers. De 25-jarige middenvelder maakte dit seizoen indruk in het shirt van Fortuna Sittard. 

"De club wil me graag verkopen en ik maak zelf graag de stap omhoog", vertelt Diemers, dit seizoen goed voor zeven doelpunten en evenzoveel assists, in gesprek met De Telegraaf

Diemers handhaafde zich met promovendus Fortuna. "We zijn er zonder stress in gebleven. Op de eerste wedstrijden na hebben we nooit lager dan vijftiende gestaan. Als je dat vooraf had gezegd dan hadden we daar blind voor getekend", vervolgt hij.

"Voor de toekomst van de club is dit heel belangrijk. Het is bekend dat een tweede jaar in de Eredivisie lastiger is. Daar zal de club op in moeten spelen", aldus Diemers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 May 2019 om 13:00
    Nee, inschattings fout van Padt, die gaat ervan uit dat de bal voorlangs gaat . Kijk de beelden maar na, hij gaat niet met gestrekte armen naar de hoek.
zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›