Klaver blijft met vraagtekens achter: ''Alsof mij iets is afgenomen'' Benschop valt in bij Curaçao; Hrustic krijgt geen minuten bij Australië VIDEO | Zeefuik, Sierhuis en Hoekstra winnen met Jong Oranje Commercieel directeur per direct vertrokken bij FC Groningen FC Groningen geeft voorsprong uit handen tegen Almere City

'Robben lijkt knoop door te hakken': ''Matcht met aantal eisen''

( 0 reacties)
'Robben lijkt knoop door te hakken': ''Matcht met aantal eisen''

Het is een vraagstuk dat de gemoederen bij FC Groningen al geruime tijd bezighoudt: waar speelt Arjen Robben volgend seizoen? Volgens het Algemeen Dagblad heeft PSV de beste papieren. 

"Bij PSV kan Robben om de landstitel blijven spelen. Hij kent zichzelf, dat heeft hij nodig. (...) En interessant: PSV (lees: Van Bommel) heeft dit seizoen Hub Westhovens in zijn medische staf opgenomen. Een beslissing los van Robben, maar Westhovens is wel al jaren diens vaste osteopaat, aan wie hij zijn fragiele lijf toevertrouwt", valt er te lezen in de ochtendkrant.

Eerder opties als Amerika, Japan en de woestijn maken geen kans meer. "Hij laat nu een villa bouwen in Groningen die ergens volgend jaar klaar is. Letterlijk naast de Herdgang is een internationale school. Van Peter Bosz mag hij ook zo aansluiten bij Bayer Leverkusen, dat ambities heeft om de Duitse top te bestormen, maar in de Bundesliga is Bayern zijn club", luidt het vervolg.

"‘Om de titel blijven spelen’ kan ook in andere landen, maar pak ‘m beet Juventus, Liverpool of Atlético Madrid moeten verjongen of komen niet meer. Een club als Inter dan? Weinig stabiel. Zonder voor Robben te willen praten, zou PSV aardig matchen met een aantal eisen die hij zelf stelt aan nog doorgaan bij een andere club", aldus het AD.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›