Poldervaart aan de slag bij FC Groningen: ''Ik ben super trots''

Adrie Poldervaart gaat bij FC Groningen aan de slag als assistent-trainer, zo laat de Trots van het Noorden weten via de officiële kanalen. De oefenmeester, die het afgelopen seizoen werkzaam was bij Excelsior, tekent een contract voor één jaar. 

“Ik ben er super trots op dat een grote club als FC Groningen bij mij aanklopt", reageert de 48-jarige Zuid-Hollander op de website van zijn nieuwe werkgever. "Toen de profielschets voor de functie bekend was, heeft Danny Buijs tegen Wouter Gudde gezegd: ‘Volgens mij denken wij op basis hiervan aan dezelfde naam.’ Dat klopte en vond ik mooi om te horen", blikt Poldervaart terug.

"Voor elke trainer in het betaalde voetbal is het een enorme uitdaging om bij een club als FC Groningen te werken. Ik snap de reactie van mensen die de stap van hoofdtrainer bij Excelsior naar assistent bij FC Groningen opmerkelijk vinden, maar ik heb nooit aan carrièreplanning gedaan. Ik wil werken met mensen die iets willen leren en er vol voor gaan. De naamgeving van de functie is voor mij totaal irrelevant.”

Lees meer:
0 reacties