Nijland: ''Ik krijg regelmatig de vraag of ik hiervan spijt heb''

0
Nijland: ''Ik krijg regelmatig de vraag of ik hiervan spijt heb''

Hans Nijland wil in zijn allerlaatste nieuwbrief namens FC Groningens de supporters van de club nogmaals bedanken voor hun steun. De algemeen directeur neemt na 23 jaar bij FC Groningen afscheid.

"Sinds ik medio november mijn vertrek heb aangekondigd, heb ik met name de laatste weken zeer regelmatig de vraag gehad of ik hiervan spijt heb", vertelt Nijland op de website van FC Groningen. "Het antwoord is volmondig: ‘Nee!’ Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste beslissing heb genomen, want de job heeft enorm veel energie gekost en gevreten."

"Mooi was wel de reactie van een supporter op één van mijn Tweets afgelopen weekend: ‘Straks ben je alleen nog supporter. Dat is pas zwaar!’ Daar moest ik wel om lachen", aldus Nijland, die groot vertrouwen heeft in de nieuwe directie van FC Groningen. "Ik laat de club met een goed gevoel achter. Ik wens mijn opvolger Wouter Gudde en de nieuwe directie heel veel succes en dank de Raad van Commissarissen voor het vertrouwen dat zij al die jaren in mij hebben gesteld."
 
Nijland sluit af met een boodschap aan de aanhang van FC Groningen. "Beste supporters: bedankt dat jullie 725 keer mijn nieuwsbrief hebben willen lezen. Dit was de laatste. Vrijdag is het afgelopen en klaar. Het is goed zo. Waarvan akte!"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!