Nijland: ''Dat gaf me een heel raar en weemoedig gevoel''

Hans Nijland neemt vrijdag afscheid als algemeen directeur van Feyenoord en deze weet zette hij zijn 725e (!) en laatste nieuwsbrief online. De langstzittende clubbestuurder in het betaalde voetbal kampt met gemengde gevoelens. 

“Deze laatste werkweek staat in het teken van opruimen en zaken overdragen aan de nieuwe directie", legt hij uit. "Tweede Pinksterdag heb ik in alle rust mijn kantoor voor een groot deel leeggeruimd. Dat gaf me een heel raar en weemoedig gevoel", blikt Nijland terug. 

"Vrijdag wacht nog de officiële afscheidsreceptie, maar de afgelopen periode heb ik natuurlijk al op verschillende andere momenten van diverse mensen en groeperingen afscheid genomen", vervolgt hij. "In algemene zin kan ik stellen dat er sinds de bekendmaking van mijn vertrek medio november en rondom mijn afscheid heel veel erkenning, waardering en respect is", aldus Nijland. 
 
“Persoonlijk steekt zondag 12 mei 2019 er wat dat betreft voor mij bovenuit. De laatste reguliere competitiewedstrijd voor eigen publiek tegen Fortuna Sittard was een aaneenschakeling van mooie, ontroerende en emotionele momenten", besluit de bestuurder. 

Lees meer:
0 reacties