''Die hele dag heeft een enorme diepe indruk op me gemaakt''

( 1 reacties)
''Die hele dag heeft een enorme diepe indruk op me gemaakt''

Hans Nijland neemt vrijdag afscheid als algemeen directeur van Feyenoord en deze weet zette hij zijn 725e (!) en laatste nieuwsbrief online. De langstzittende clubbestuurder in het betaalde voetbal bewaart goede herinneringen aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. 

"De wedstrijd verliep zoals gehoopt met een ruime 3-0 overwinning", blikt hij terug. "En na afloop op het veld moest ik voor het eerst eigenlijk de regie uit handen geven en volgden er toespraken van de voorzitter van de Supportersvereniging John de Jonge en collega-directeur Robbert Klaver", aldus Nijland. 
 
“Vervolgens mocht ik met mijn kleinkinderen beginnen aan een ereronde door het stadion, iets wat buiten spelers maar voor weinigen is weggelegd", beseft de bestuurder. "Het respect en de dankbaarheid die ik vanaf de tribunes mocht ervaren, was ongekend", vervolgt Nijland trots. 

"Hoogtepunt was natuurlijk het enorme spandoek dat werd ontrold op de Tonny van Leeuwen Tribune", erkent hij. "Ik weet hoeveel tijd en werk hierin heeft gezeten, een enorme klus. Die hele dag heeft een enorme diepe indruk op me gemaakt en is door mij, mijn familie en met name ook mijn moeder van 85 jaar zeer gewaardeerd. Het was onvergetelijk.”

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jun 2019 om 10:29
    Algemeen directeur van Feyenoord? ????
zaterdag 21 september 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›