Fledderus: ''Sla ik hem op zijn bek of loop ik bang weg?''

0
Fledderus: ''Sla ik hem op zijn bek of loop ik bang weg?''

Ondanks dat Mark-Jan Fledderus nog onervaren is, moet de technisch directeur van FC Groningen ervoor zorgen dat er komend seizoen een goede selectie staat in het Hoge Noorden. Toch hoopt de oud-prof bij zijn visie te blijven. Maar is dat wel zo makkelijk?

"Dat weet ik niet. Dat weet je pas als je echt onder druk komt te staan. Ik zeg altijd: ik weet niet hoe ik reageer als er een inbreker in mijn huis staat. Sla ik hem op zijn bek of loop ik bang weg? Dat kun je pas zeggen als die situatie zich heeft voorgedaan", laat Fledderus weten aan Voetbal International.

"De extreme druk die Danny Buijs het afgelopen jaar hier gevoeld moet hebben, heb ik bij Heracles niet meegemaakt. Danny heeft laten zien dat hij onder enorme druk toch het overzicht kan bewaren en de juiste keuzes kan maken", stelt Fledderus.

"Hij is in de tweede seizoenshelft in de overlevingsmodus gegaan en heeft een kracht in het team gevonden van wat ze goed konden. Danny heeft die kracht optimaal benut en uiteindelijk met het team een knappe prestatie geleverd. Hij is al een goede trainer, maar ik denk dat er bij hem nog heel veel rek in zit", aldus Fledderus.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!