Groningen wil selectie snel rond krijgen: ''Had het nu nog niet verwacht''

FC Groningen is druk bezig om de selectie voor volgend seizoen rond te krijgen. De contracten van Rasmus Lindgren, Michael de Leeuw, Peter van der Vlag, Lorenzo Burnet en Dino Islamovic lopen af. Het is nog niet duidelijk wie er wel en niet blijven.

De Leeuw heeft een contractaanbod in beraad. De clubtopscorer kan twee jaar verlengen en zegt zelf blij te zijn met het aanbod. "Het getuigt van waardering", zegt hij in Dagblad van het Noorden. Hoe anders is het voor Van der Vlag. De tweede keeper moet vertrekken, zijn contract wordt niet verlengd. "Je moet respect hebben voor de beslissing van FC Groningen, maar ik vind het teleurstellend dat ze niet met me verder willen."

"Je weet natuurlijk dat het er een keer zit aan te komen, maar ik had het nu nog niet verwacht. Te meer niet omdat ik nog hartstikke fit ben. Ik ga op zoek naar een nieuwe club, want ik wil het liefst nog blijven keepen", vervolgt Van der Vlag.

Groningen neemt waarschijnlijk afscheid van Dino Islamovic en Lorenzo Burnet. Wat er met aanvoerder Rasmus Lindgren gaat gebeuren is nog onbekend. Daarbij komen ook huurlingen Tom Hiariej, Martijn van der Laan (beiden SC Cambuur) en Yoëll van Nieff (Excelsior) terug naar het noorden. 

Lees meer:
0 reacties