'FC Groningen is in Nederland echt een heel grote club''

Adrie Poldervaart is dolgelukkig dat FC Groningen hem de kans heeft gegeven om als assistent van Danny Buijs aan de slag te gaan. De voormalig hoofdtrainer van Excelsior kijkt uit naar zijn klus in het Hoge Noorden. 

"Ik ben er hartstikke trots op dat ik hier aan de slag mag gaan, want FC Groningen is voor mij een heel grote club", vertelt hij in gesprek met het Dagblad van het Noorden. De faciliteiten bij FC Groningen maken indruk op hem. "Dit complex is fantastisch. Neem de gym, de kleedkamers, alle mogelijkheden die er zijn. Geweldig."

In Rotterdam was het anders. "Bij Excelsior probeerden we met veel minder mensen en minder middelen hetzelfde te bewerkstelligen. Dat is heel wat jaren gelukt, totdat het afgelopen seizoen jammer genoeg misging. Maar wat je hier allemaal hebt qua organisatie, personeel. Een wereld van verschil", vervolgt hij.

"Ik ben met Excelsior natuurlijk vaak in het stadion van FC Groningen geweest. Misschien beseffen de mensen het niet altijd, maar FC Groningen is in Nederland echt een heel grote club. Of je hier nou hoofdtrainer, directeur, verzorger of assistent-trainer bent, voor een ieder ligt er dit seizoen een prachtige taak om de Trots van het Noorden nog wat trotser te maken", aldus Poldervaart.

Lees meer:
0 reacties