'Het publiek vermaken en spelers beter maken, dat is mijn doel''

Lange tijd leek Dick Lukkien de ideale opvolger van Erwin van de Looij bij FC Groningen, maar het is allemaal net even anders gelopen. Faber gaat aan de slag in Groningen en Lukkien wordt de eindverantwoordelijke bij FC Emmen. "Ik kijk er enorm naar uit om hier aan de slag te gaan", aldus Lukkien via de officiële kanalen van FC Emmen.

Het liefst zou de huidige assistent van FC Groningen direct aan de slag gaan in Emmen, maar dat zagen ze in Groningen niet zitten. "In de voetballerij moet je nooit nooit zeggen, maar ik heb me erbij neergelegd dat Groningen niet wil meewerken aan een tussentijdse overgang. Maar ik zal hier elke week op de tribune zitten, daar kun je vanuit gaan", gaat Lukkien verder.

Lukkien weet ook goed waar hij met FC Emmen naartoe wil werken. "Ik wil als trainer ook vermaakt worden. Langs de lijn wil ik een ploeg zien die er elke week vol voor gaat en honderd procent geeft om er het maximale uit te halen. Daarnaast wil ik graag spelers ook beter maken. Hier staat nu een goede groep en ik kijk er enorm naar uit om daarmee aan de slag te gaan."

Lees meer:
0 reacties