Lindgren denkt aan vertrek bij FC Groningen: ''Een moeilijke beslissing''

Rasmus Lindgren gaf in een eerder stadium al aan dat hij wellicht gaat vertrekken bij FC Groningen. De Zweedse middenvelder is nog niet zeker van zijn besluit en gaat de komende weken nadenken over zijn toekomst.

Lindgren kreeg afgelopen periode een aanbieding van FC Groningen. De middenvelder kon voor één jaar bijtekenen, maar legde het aanbod naast zich neer. ''Het was een hele moeilijke beslissing, maar in overleg met mijn gezin heb ik besloten om te kijken of er zich nog een ander avontuur aandient. De club heeft mij een prima voorstel gedaan – hetgeen ik waardeer – maar ik zou graag nog een paar jaar in de Zweedse competitie willen spelen'', zegt de Zweed op de officiële website van FC Groningen.

Lindgren wil eerst goed nadenken waar zijn toekomst ligt en wil geen overhaaste beslissingen maken. ''Concrete belangstelling is er echter nog niet. Ik wilde eerst goed nadenken over een langer verblijf bij FC Groningen. Nu de beslissing is gevallen, houd ik alle opties open. Ook een eventueel ander buitenlands avontuur buiten Nederland.''

Lees meer:
0 reacties