''Dan hadden we die Japanner van Groningen kunnen krijgen''

( 0 reacties)
''Dan hadden we die Japanner van Groningen kunnen krijgen''

De druk is enorm bij NAC Breda. De Parel van het Zuiden degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie en heeft maar één doel: zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau. De club merkt dat het een niveau lager speelt, onder meer bij het aantrekken van spelers.

"Wij moeten wedijveren om promotie", zegt technisch directeur Tom van den Abbeele in gesprek met Voetbal International. "Dat is ook zo uitgesproken. Er moet nog wat bij, sterker nog, er komt nog wat bij. Er zullen nog vier spelers van Manchester City komen, we zijn nu bezig om te kijken wie dat worden."

Eenvoudig is het niet. "Dat we nu in de Keuken Kampioen Divisie spelen en niet in de Eredivisie heeft daar invloed op. Contractueel is vastgelegd dat het op dit niveau gaat om jongens die voor het eerst verhuurd worden. In de Eredivisie hadden we die Japanner die Groningen nu haalt (Ko Itakura, red.) kunnen krijgen", luidt het vervolg.

"Het blijft dubbel. We willen enerzijds een acceptabel elftal kunnen opstellen zonder hulp van City, anderzijds hopen we op een kwalitatieve impuls zodat we het beschikbare budget goed kunnen besteden aan andere spelers", aldus Van den Abbeele.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 oktober 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›