Bosnisch-international: ''Hoop snel minuten te maken''

( 0 reacties)
Bosnisch-international: ''Hoop snel minuten te maken''

Samir Memisevic keerde later terug bij de groep van trainer Danny Buijs en is pas deze week aangesloten bij FC Groningen. Hij is blij dat hij eindelijk weer met de groep kan meetrainen.

"Het is altijd fijn om terug te keren in Nederland en bij FC Groningen", begint Memisevic in gesprek met FC Groningen TV. "Ik ben blij om mijn teamgenoten en de nieuwe jongens te zien. De sfeer is heel erg goed en ik ben heel blij om weer terug te zijn."

Memisevic weet dat hij vorig seizoen een lang seizoen had door de play-offs en de interlands met Bosnië. "Vlak na de play-offs-wedstrijden ben ik naar de nationale ploeg afgereisd. Helaas verloren we twee wedstrijden tegen Italië en Finland voor de kwalificatie", vervolgt de Bosniër, die nog niet speelde voor zijn land. "Ik ben vereerd dat ik wordt opgeroepen, maar heb nog geen minuten gemaakt. Ondanks dat het er heel mooi is."

"Ik ben wel dichtbij minuten, maar de bondscoach geeft momenteel de voorkeur aan de oudere spelers. Ik ben de jongste verdediger van de groep, maar mijn tijd komt nog wel, hoop ik", besluit de 25-jarige verdediger annex middenvelder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›