Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

''Met uitzondering van het vorige half jaar bij FC Groningen''

( 0 reacties)
''Met uitzondering van het vorige half jaar bij FC Groningen''

Iliass Bel Hassani hoopt een dragende kracht bij PEC Zwolle te worden. De 26-jarige middenvelder speelde afgelopen halfjaar in het shirt van FC Groningen, maar De Trots van het Noorden had geen behoefte aan een langer verblijf.

"De afgelopen twee seizoenen, met uitzondering van het vorige half jaar bij FC Groningen, heb ik te weinig gespeeld", vertelt Bel Hassani in gesprek met De Stentor. "Ik begin nu te beseffen en dat er op het verdedigende vlak meer van me gevraagd wordt. Het kwartje is aan het vallen. Ik ben 26 jaar en merk wat mijn minpunten zijn en waren. Daar werk ik nu hard aan."

PEC Zwolle is na Sparta, Heracles, AZ en FC Groningen alweer de vijfde club voor Bel Hassani. Of het voelt als zijn laatste Eredivisie-kans? "Ik bekijk het niet zo, dan leg ik onnodig veel druk op mezelf. Ik weet wat ik kan en ga van mijn eigen gedachten uit. Wel ben ik een voetballer die vertrouwen nodig heeft en dat krijg ik hier van de trainer. We hebben bij PEC een jonge ploeg en ik ben nu een van de ervaren jongens. Ook dat geeft vertrouwen", vervolgt hij.

"Het grote verschil met bijvoorbeeld AZ is dat er daar meer concurrentie was. Als je niet presteert, komt er iemand anders in. Daar heb ik aan mogen ruiken en het is niet altijd goed gegaan. Dat gevoel heb ik nu losgelaten. In Zwolle kan ik weer lekker voetballen", aldus Bel Hassani.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›