Fledderus: ''Hij is een speler die gewaardeerd zal worden''

1
Fledderus: ''Hij is een speler die gewaardeerd zal worden''

Tijdens de open dag hadden supporters de mogelijkheid in gesprek te gaan met technisch directeur Mark-Jan Fledderus. In het Supportershome prees hij één van zijn aankopen en maakt hij zich zorgen over een belangrijke verdediger.

Afgelopen zomer werd Matusiwa door FC Groningen overgenomen van De Graafschap, een transfer die erg goed valt bij de Groningse supporters, zo valt te lezen in het Dagblad van het Noorden. "Hij is echt een speler die gewaardeerd zal worden door het Groningen-publiek. Een ware pitbull op het middenveld, sterk en hij schroomt niet de duels aan te gaan. De ervaring uit mijn tijd bij FC Groningen vertelt me dat de mensen hier daar enorm van houden. Ik denk dat wel dat het goedkomt met Matusiwa", looft Fledderus de aankoop.

Fledderus is echter een stuk minder zeker ervan of het met Memisevic goed komt. "Met een heel vervelende blessure, een buikwand- en liesprobleem. Helaas heb ik zelf tijdens mijn carrière ook wel te maken gehad met dat soort blessures. Het is heel lastig aan te geven of het met twee, drie weken klaar is of dat je eerder moet gaan denken aan anderhalf, twee maanden. Op dit moment is hij in ieder geval niet in staat om mee te trainen met de groep", bekent de technisch directeur.

Doordat FC Groningen nu een erg belangrijke speler van vorig seizoen moet missen, moeten ze opzoek naar een extra centrale verdediger. "Het is absoluut onze intentie om er snel iemand bij te halen. Maar de linker centrale verdedigers liggen niet voor het oprapen", besluit Fledderus.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 1 Aug 2019 om 16:10
    Nog een paar tips voor Mark-Jan Fledderus ......de volgende spelers willen dolgraag naar de Trots van het Noorden : Rick Karsdorp ongelukkig bij AS Roma, kan zich bij FC Grunn weer in de kijker spelen, Wesley Hoedt van Southampton prima linker centrale verdediger, Jairo Riedewald van Crystal Palace voor links centraal achter of linkervleugelverdediger zijn ook spelers, die zich graag in de eredivisie willen laten zien! Zou toch fijn zijn als wij deze talenten om de 14 dagen kunnen bewonderen in ons eigen Hitachi Capital Stadion!
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›