Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

FC Groningen stopt kaartverkoop voor uitduel met AZ

( 0 reacties)
FC Groningen stopt kaartverkoop voor uitduel met AZ

FC Groningen is de kaartverkoop voor het uitduel met AZ gestopt. Zodra bekend wordt of en zo ja waar het Eredivisieduel AZ - FC Groningen kan worden gespeeld, volgt nadere informatie voor supporters die reeds een toegangskaart voor dit uitduel hebben gekocht en/of bij deze wedstrijd aanwezig willen zijn.

Dat meldt de club via haar officiële kanalen. "Zoals waarschijnlijk wel bekend, stortte afgelopen weekend een deel van het dak van het AFAS Stadion van AZ in. Voorlopig kan er om die reden in Alkmaar niet gevoetbald worden en dit betekent dat ook de competitiewedstrijd AZ – FC Groningen van komende zondag verplaatst dient te worden", schrijft FC Groningen op haar clubsite.

"Momenteel staat FC Groningen in direct contact met AZ en de KNVB om te kijken naar een oplossing voor de ontstane situatie. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit via de officiële clubkanalen melden", aldus De Trots van het Noorden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›