''De supporters snakken ernaar om FC Groningen weer te zien spelen'' FC Groningen gewaarschuwd: grote kans op leeg stadion in heel 2020 Van der Gijp: ''Denk dat we tot januari niet met publiek spelen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: play-offs naar enkel duel' Nijland: ''Die is in Nederland op dit moment ver te zoeken''

FC Groningen stopt kaartverkoop voor uitduel met AZ

0
FC Groningen stopt kaartverkoop voor uitduel met AZ

FC Groningen is de kaartverkoop voor het uitduel met AZ gestopt. Zodra bekend wordt of en zo ja waar het Eredivisieduel AZ - FC Groningen kan worden gespeeld, volgt nadere informatie voor supporters die reeds een toegangskaart voor dit uitduel hebben gekocht en/of bij deze wedstrijd aanwezig willen zijn.

Dat meldt de club via haar officiële kanalen. "Zoals waarschijnlijk wel bekend, stortte afgelopen weekend een deel van het dak van het AFAS Stadion van AZ in. Voorlopig kan er om die reden in Alkmaar niet gevoetbald worden en dit betekent dat ook de competitiewedstrijd AZ – FC Groningen van komende zondag verplaatst dient te worden", schrijft FC Groningen op haar clubsite.

"Momenteel staat FC Groningen in direct contact met AZ en de KNVB om te kijken naar een oplossing voor de ontstane situatie. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit via de officiële clubkanalen melden", aldus De Trots van het Noorden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›