FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

Lundqvist ontloopt schorsing, schikkingsvoorstel voor Te Wierik

( 0 reacties)
Lundqvist ontloopt schorsing, schikkingsvoorstel voor Te Wierik

Ramon Pascal Lundqvist wordt niet geschorst voor de rode kaart die hij afgelopen zaterdag tegen FC Twente ontving. De Zweedse middenvelder werd door scheidsrechter Christiaan Bax van het veld gestuurd, nadat hij Twente-middenvelder Javier Espinosa haakte. 

"De aanklager betaald voetbal heeft kennisgenomen van de ingediende verklaringen en beelden en vervolgens geoordeeld dat Lundqvist zich niet schuldig heeft gemaakt aan ‘gewelddadige handeling’", schrijft FC Groningen via haar officiële kanalen. Lundqvist kan komend weekend dus gewoon spelen tegen AZ.

Mike te Wierik kreeg op zijn beurt een schikkingsvoorstel voor een schorsing van één wedstrijd onvoorwaardelijk en één wedstrijd voorwaardelijk vanwege de rode kaart die hij afgelopen zaterdag ontving van Bax.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›