FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

VIDEO | KNVB zet VAR-moment online: ''Wie is dat, Te Wierik?''

( 0 reacties)
VIDEO | KNVB zet VAR-moment online: ''Wie is dat, Te Wierik?''

FC Groningen incasseerde tegen FC Twente (1-3 nederlaag) maar liefst twee rode kaarten. De KNVB heeft inmiddels het VAR Moment van de Week online gezet, waarin te zien is waarom captain Mike te Wierik rood kreeg in het duel met de Enschedeërs.

"Christiaan, Joey hier. Ik adviseer je om naar de kant te gaan voor een mogelijke rode kaart voor Te Wierik", zegt VAR Joey Kooij tegen arbiter Christiaan Bax, die niet lang nodig heeft om tot een beslissing te komen. "Ja, ik zie het al."

"Wie is dat, nummer vier hè, Te Wierik?", wat wordt bevestigd door Kooij. "Nummer vier, Te Wierik, aanvoerder van Groningen." Het volledige item van het VAR Moment van de Week is in onderstaande video te bekijken. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›