FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

''Om het probleem daar te schetsen: de VAR is nog in de twintig''

( 0 reacties)
''Om het probleem daar te schetsen: de VAR is nog in de twintig''

De tweede speelronde in het nieuwe Eredivisie-seizoen stond bol van discussies rondom beslissingen van de VAR. NOS-commentator Jeroen Elshoff deed verslag van FC Groningen - FC Twente, waar de arbitrage het helemaal bont maakte.

"Om het probleem daar te schetsen: scheidsrechter Christiaan Bax is met zijn 31 jaar nog jong en de VAR, Joey Kooij, is zelfs nog in de twintig", zegt Elshoff in het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken.

Ramon Pascal Lundqvist en Mike te Wierik werden met rood van het veld gestuurd, terwijl er ook nog een drie strafschoppen werd gegeven. "Ze maakten er samen een ongelooflijke puinhoop van. De VAR greep dit weekend vaak op het verkeerde moment in", aldus Elshoff.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›