Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

Doan naar PSV 'rare keuze': ''Gaat best wel veel geld kosten''

( 0 reacties)
Doan naar PSV 'rare keuze': ''Gaat best wel veel geld kosten''

Arnold Bruggink zou het opmerkelijk vinden wanneer PSV Ritsu Doan daadwerkelijk naar Eindhoven haalt. Volgens de oud-prof heeft PSV met Mohamed Ihattaren een speler in huis die in potentie beter is dan de Japanner van FC Groningen.

"Ik zou Doan een rare keuze vinden", zegt Bruggink bij FOX Sports. "De rol zoals Ihattaren die vandaag (zondag tegen Heracles Almelo, red.) invult, dat hij vanaf rechts speelt en ook als aanvallende middenvelder kan worden ingespeeld, dat is de rol die Doan ook heeft."

Daarnaast moet PSV flink betalen. "En ik denk dat Doan best wel veel geld gaat kosten, tussen de acht en tien miljoen euro, daarvoor scoort hij te weinig. En voor mijn gevoel heeft hij ook niet meer dan zes of zeven goals in zijn bagage zitten", vervolgt hij. "Ik denk dat PSV op zoek moet naar meer doelpunten dan ze nu in huis hebben."

"Op termijn wordt Ihattaren een zeer goede speler", vult collega-analist Kenneth Perez aan. "Hij is gewoon een hele fijne voetballer. Een heel begaafde speler die slim is, en hij is pas zeventien. Geef hem een paar jaar. Steven Bergwijn zit nu ook vier of vijf jaar bij de selectie."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›