Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

Hoofdpijn Doan 'klinkklare onzin': ''Heb het nog nooit meegemaakt''

( 0 reacties)
Hoofdpijn Doan 'klinkklare onzin': ''Heb het nog nooit meegemaakt''

Hennie Meijer zet zijn vraagtekens bij de 'blessure' van Ritsu Doan. De Japanse smaakmaker ontbrak tegen AZ (0-0), omdat hij kampte met hoofdpijn.

"Ik heb in mijn hele carrière in ieder geval nog nooit een speler meegemaakt die wegens hoofdpijn aan de kant bleef. Klinkklare onzin", zegt de oud-prof van onder meer FC Groningen in het Dagblad van het Noorden. "Hoofdpijn voel je normaal gesproken niet eens door de wedstrijdspanning en de adrenaline die je rondom een duel hebt. En anders neem je toch een aspirientje?"

Doan is naar verluidt dicht bij een overstap naar PSV. "Als de belangstelling van PSV daadwerkelijk de reden is, zou ik dat als trainer overigens nooit hebben geaccepteerd, zo kort voor de wedstrijd. Je hebt je hele plan immers afgestemd op een elftal met Doan daarin als een van je belangrijkste spelers", vervolgt Meijer. 

Sam Schreck was de vervanger van Doan, en hij deed het prima. "Een dynamische speler, die zich heel gemakkelijk aanpaste aan het elftal, ondanks dat hij geheel onverwacht zijn debuut moest maken voor FC Groningen. Als Doan gaat, vertrekt er een grote speler, maar hij is zeker niet onmisbaar. Dat blijkt wel als je als team zonder hem zo kunt spelen tegen een tegenstander als AZ", aldus Meijer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›