VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Lichte kritiek op Sierhuis: ''Dat is een kwestie van trainen''

( 0 reacties)
Lichte kritiek op Sierhuis: ''Dat is een kwestie van trainen''

Ondanks dat er geen doelpunten vielen bij AZ - FC Groningen heeft Hennie Meijer genoten. De oud-prof van onder meer de Trots van het Noorden zag de ploeg van trainer Danny Buijs een prima wedstrijd op de mat leggen.

"Het was een 0-0-wedstrijd, maar ik heb me geen seconde verveeld en het punt voor FC Groningen was dik verdiend", vertelt Meijer in het Dagblad van het Noorden. "Ze hadden iets zuiniger met de kansen om moeten springen, maar FC Groningen speelt prima."

"Het is lekker aanvallend en er zit duidelijk een idee achter met een dynamische rol voor middenvelder Azor Matusiwa. Er is duidelijk vooruitgang geboekt ten opzichte van vorig seizoen. Het maakt nieuwsgierig naar het vervolg", vervolgt hij.

Wel vond Meijer dat Kaj Sierhuis had moeten scoren uit een voorzet van Ramon Lundqvist. "Hij moet die bal naar beneden koppen", stelt Meijer. "Dat is een kwestie van trainen. Ik was in mijn tijd ook geen kopper, maar zulke ballen bij de eerste paal moeten hangen. Dat weet iedere spits."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›