Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

Fledderus: ''Wat wij kunnen zeggen over een transfer van Doan?''

( 0 reacties)
Fledderus: ''Wat wij kunnen zeggen over een transfer van Doan?''

Gespeelde hoofdpijn? Niets van waar laat Ritsu Doan weten. De Japanse smaakmaker van FC Groningen kon afgelopen weekend niet spelen tegen AZ en volgens de hoofdrolspeler was het allesbehalve een smoes.

"Die hoofdpijn kwam zaterdag al opzetten. Op de wedstrijddag werd het niet minder. Ik had al een aspirine genomen, maar in de warming up heb ik alsnog moeten besluiten dat het echt niet ging. Dat heb ik aangegeven bij de trainer", maakt het Dagblad van het Noorden op uit de mond van Doan. "Het geval stond op zich, het had niets te maken met de belangstelling van PSV."

Of hij zijn laatste wedstrijd in het groen-wit al gespeeld heeft? "Die vraag kan ik niet beantwoorden. Het is in ieder geval zo dat mijn management al gesproken heeft met de PSV-leiding en ook de directie van FC Groningen heeft al gesproken met PSV over een eventuele overgang", luidt het vervolg.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus wilde na afloop niets kwijt over de interesse van PSV in Doan. "Wat wij kunnen zeggen over een mogelijke transfer van Ritsu Doan? Helemaal niets", vult Fledderus tot slot aan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›