Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

FC Groningen op rapport; Itakura een 7, Sierhuis onvoldoende

( 0 reacties)
FC Groningen op rapport; Itakura een 7, Sierhuis onvoldoende

FC Groningen speelde afgelopen weekend met 0-0 gelijk tegen AZ Alkmaar. De Trots van het Noorden speelde een relatief goede wedstrijd en VI beoordeelde de ploeg van trainer Danny Buijs dan ook met een voldoende.

Het voetbalblad VI gaf alleen Kaj Sierhuis een onvoldoende. Hij kreeg een 5. Het hoogste cijfer was er voor Itakura, die een 7 kreeg. Schreck, die Ritsu Doan op het laatste moment moest vervangen deed het goed. Hij scoorde een 6,5. De ploeg van trainer Danny Buijs scoorde gemiddeld een 6,1. 

Alle cijfers van VI op een rijtje: Padt (6), Zeefuik (6), Absalem (5,5), Itakura (7), Van Hintum (6,5), Schreck (6,5), Hrustic (6,5), Matisuwa (6,5), Gudmundsson (6), Lundqvist (6), Sierhuis (5).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›