Buijs: ''Bleef liever thuis dan dat ik mensen onder ogen moest komen'' VIDEO | Hateboer van groot belang met twee goals in Champions League Buijs blikt terug: ''Wat dat betreft had ik geluk met de directie'' 'Harde klappen' voor Gall: ''Heb het Buijs nooit kwalijk genomen'' Buijs: ''Als ik zeg dat het klopt, krijg je die verhalen weer''

'FC Groningen vraagt veel te veel voor Doan, PSV heeft plan B'

( 0 reacties)
'FC Groningen vraagt veel te veel voor Doan, PSV heeft plan B'

PSV wil Ritsu Doan maar wat graag toevoegen aan haar selectie, maar niet voor het bedrag dat FC Groningen eist. Volgens De Telegraaf zet de club in op een transfersom van 13,5 miljoen euro, met daarbovenop ook nog eens een fors doorverkooppercentage.

In Eindhoven is men allesbehalve bereid dat bedrag op tafel te liggen en PSV heeft ook al een alternatief, mocht FC Groningen geen water bij de wijn willen doen. "Dan komt mogelijk de Argentijns jeugdinternational Nicolás Iván González (21) van VfB Stuttgart in beeld in Eindhoven", schrijft clubwatcher Robin Jongmans.

"González geldt in de ogen van PSV als een uitstekend alternatief. Hij wordt al jaren intensief door de club gevolgd. De Argentijn is een linksbenige rechtsbuiten en verkaste vorig jaar zomer nog voor 9 miljoen euro van Argentinos Juniors naar VfB Stuttgart. Die club degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga, wat perspectief kan bieden wanneer de partijen om tafel gaan", vervolgt hij.

PSV is niet de enige club die haar pijlen mogelijk op González richt. "Ook de Italiaanse topclub Internazionale is serieus geïnteresseerd in González, maar waar de Italianen hem als project voor de toekomst zien, daar kan hij bij PSV een serieuze gegadigde worden voor de basiself", aldus Jongmans.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›