VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

''Grappig, de potentie van Suarez, Van Dijk en Doan zagen ze niet''

( 0 reacties)
''Grappig, de potentie van Suarez, Van Dijk en Doan zagen ze niet''

Waar velen denken dat Ritsu Doan niet goed genoeg is voor PSV, denkt clubwatcher Wim Masker daar beduidend anders over. De sportjournalist denkt dat men half niet weet over welke kwaliteiten de Japanse smaakmaker van FC Groningen beschikt.

"Grappig om te zien hoeveel moeite landelijke media hebben om spelers van FC Groningen in te schatten", steekt Masker van wal op zijn officiële Twitter-account. "In Zivkovic zagen ze een toptalent, terwijl ze de potentie van Suarez, Van Dijk en Doan niet zagen of zien. Dat krijg je als je focus volledig ligt op Ajax, PSV en Feyenoord."

Doan is echter niet meer de voetballer van een jaar geleden. "Hij heeft door de Asian Cup geen winterstop gehad. Ook was het defensieve voetbal van FC Groningen na de winterstop waardeloos voor hem. Zijn talenten sneeuwden net zo onder als die van Tadic bij het middelmatige Southampton", vervolgt hij.

"Ik zie bij hem kwaliteiten die ik ook bij Tadic zag. Die zijn er ook volledig uitgekomen. Niet supersnel, maar stevig op de benen, prima pass en steekpass, snel oog en goed tussen de linies kunnen spelen. En als bonus een heel aardige dribbel", aldus Masker.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›