Driessen bevestigt: ''FC Groningen vraagt veel meer dan tien miljoen''

( 0 reacties)
Driessen bevestigt: ''FC Groningen vraagt veel meer dan tien miljoen''

PSV moet met meer dan 10 miljoen euro over de brug komen wil het Ritsu Doan daadwerkelijk overnemen van FC Groningen. Aanvankelijk werden bedragen van 7 à 8 miljoen euro genoemd, maar dit lijkt dus vele malen hoger te liggen.

Doan moet in Eindhoven de opvolger worden van Hirving Lozano, die naar het Italiaanse Napoli vertrekt. "Hij staat bovenaan, maar Groningen vraagt veel meer dan tien miljoen", zegt Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, bij Voetbalpraat, een programma van FOX Sports.

"Vorig jaar hebben ze twee clubs de deur gewezen: Shakhtar Donetsk en CSKA Moskou. Die wilden acht à negen miljoen betalen, maar Groningen zit nu ver boven de tien. Dat vindt PSV te gortig. Ik begrijp dat wel", vervolgt hij.

Tafelgenoot Kenneth Perez vraagt zich af of Doan de juiste man is voor PSV. "Ik denk dat PSV eerder een kapitein nodig heeft, iemand die precies weet hoe een wedstrijd aangepakt moet worden. Een type-Guardado, iemand die weet wat het is om profvoetballer te zijn en hoe je wedstrijden over de streep moet trekken", luidt het besluit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 september 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›