VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

''Dat Doan ongeveer acht miljoen zou kosten, was al ingecalculeerd''

( 0 reacties)
''Dat Doan ongeveer acht miljoen zou kosten, was al ingecalculeerd''

Als FC Groningen haar vraagprijs voor Ritsu Doan niet laat zakken dan ziet PSV af van de komst van de technisch begaafde Japanner. De Trots van het Noorden wil naar verluidt een bedrag van ongeveer 13 miljoen euro ontvangen.

"PSV vindt Doan een uitstekende speler, wil hem graag overnemen en is ook best bereid om daarvoor een behoorlijk bedrag te betalen. Doan zelf wil dolgraag voor PSV uitkomen, omdat hij de stap naar Eindhoven als het juiste vervolg voor zijn carrière ziet. Hij hoopt dat FC Groningen wil meewerken aan een transfer en nog bijdraait", schrijft PSV-clubwatcher Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad

"Met de huidige vraagprijs en door PSV getaxeerde marktwaarde voor Doan wordt het echter lastig om een overeenkomst te realiseren. Beide partijen zullen geen slok maar een flink glas water bij de wijn moeten doen, terwijl Doan wellicht ook zelf een bijdrage kan leveren", vervolgt sportjournalist.

Het is afwachten af FC Groningen bereid is haar prijs te verlagen. "Dat Doan ongeveer een miljoen of acht zou kosten, was al wel ingecalculeerd. Nu het laat in de transferperiode is, zou daar ook nog wat bij kunnen komen omdat FC Groningen wellicht moet schakelen", aldus Elfrink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›