Padt bij de club van 200: ''Hartstikke mooi om daarbij horen''

0
Padt bij de club van 200: ''Hartstikke mooi om daarbij horen''

Sergio Padt speelde tegen Heracles zijn 200e wedstrijd voor FC Groningen. In de jubileumwedstrijd werd verloren van de Almeloërs, iets wat volgens Padt niet had gehoeven.

Over de seizoensstart is de doelman ook niet erg positief. "Als je me dit voor zaterdag had gevraagd, positief. Maar als je de laatste wedstrijd bekijkt, zeg ik wisselend", zegt hij in FC Groningen TV. "Tegen Heracles moet je winnen. Als je kijkt naar wat we tegen AZ hebben laten zien en wat tegen Heracles, dat is natuurlijk een wereld van verschil."

De keeper heeft een succesvol seizoen achter de rug, maar: "Het jaar is nog niet afgelopen", zegt Padt gelijk. "Ik wil een goed seizoen draaien en het team helpen waar mogelijk. Ik hoef niet perse veel ballen op doel, maar dan kan ik genieten van de jongens."

De keeper is in elk geval wel trots op zijn jubileum. "Ik heb bijna alles gespeeld. Als je dat vijf jaar achter elkaar doet, kom je daar wel aan. De meeste spelers zijn tegenwoordig ook weg binnen vijf jaar." Padt hoort nou ook bij de club van 200. "Hartstikke mooi om daarbij horen"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!