Buijs snoeihard voor Padt: ''Ongekend. Ik dacht: keeper, waar ben je?''

0
Buijs snoeihard voor Padt: ''Ongekend. Ik dacht: keeper, waar ben je?''

Danny Buijs heeft een zuur gevoel overgehouden aan het duel tussen VVV-Venlo en FC Groningen. De Noorderlingen waren de betere van de twee, maar maakten de kansen niet af en kregen de deksel snoeihard op de neus. Vlak voor tijd werd het 2-1. 

"Ik heb een dubbel gevoel", begint Buijs bij FC Groningen TV. "Aan de ene kant ben ik trots op de ploeg, gezien de manier waarop we grote delen van de wedstrijd hebben gespeeld. Ik denk dat we grote delen van de wedstrijd de betere partij zijn. We hebben ook veel kansen gecreëerd. Maar daar gaat het ook mis: we hadden vaker de trekker over moeten halen. We hebben maar één keer gescoord."

En dus overheerst de teleurstelling bij Buijs. "Als je zo'n wedstrijd verliest, door twee spelhervattingen... Bij die tweede goal kan iemand van VVV-Venlo hem op één meter van de goal binnenlopen. Dat is ongekend. Dan denk ik: hoe kan die jongen zo vrij staan, maar ook: keeper, waar ben je? Voetbal gaat om rendement, we zijn genadeloos afgeslacht", besluit de oefenmeester. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›