Fledderus bekritiseerd: ''Hij heeft nergens wat op gezegd''

0
Fledderus bekritiseerd: ''Hij heeft nergens wat op gezegd''

Mark-Jan Fledderus was zondagmorgen te gast bij Goedemorgen Eredivisie, hij zei echter niet heel veel en wou nergens op in gaan, tot frustratie van Hans Kraay Jr. en Johan Derksen.

“Die heeft dat wel heel letterlijk genomen, wat hij zat daar en heeft niets gezegd", begint Derksen bij Veronica Inside zijn kritiek op de technisch directeur van FC Groningen. "Ook hem werd er gevraagd naar Stegeman en toen zei hij: Daar zou ik heel veel over kunnen zeggen, maar dat vind ik niet collegiaal ten opzichte van een andere club. Dan denk ik: Lul, wat doe je hier dan? Waarom rijd je vanuit Groningen naar een studio in Amsterdam om niks te zeggen?”

“Als hij komt, dan wil je weten hoe dat met een Doan is gegaan. Maar daar wil hij dan niks over zeggen. Dan moet je niet komen!", reageert Hans Kraay Jr., die het programma samen met Milan van Dongen en Arnold Bruggink presenteert. "Ik heb ook mijn best gedaan, maar hij heeft nergens wat op gezegd. Het enige wat hij heeft gezegd is dat zij er alles aan hebben gedaan om Robben naar Groningen te krijgen.”

“Hij wou nergens wat over zeggen of op ingaan", vervolgt Derksen. "Dan denk ik: We moeten eens stoppen met die mensen aan die talkshowtafels die niets zeggen, want die nemen gewoon het kijkerspubliek in de maling.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!