Fledderus reageert: ''Belangrijk om nu vooruit te kijken''

0
Fledderus reageert: ''Belangrijk om nu vooruit te kijken''

Mark-Jan Fledderus is niet geschrokken van de uitspraken van Danny Buijs. De trainer van FC Groningen uitte zijn frustraties over zijn eerste seizoen als trainer in gesprek met RTV Noord. Er zou onder meer gelogen zijn, maar ook gepraat zijn over hem zonder dat hij dat wist.

"Ik heb het gelezen, ja. Daar hebben we het met Danny wel over gehad", blikt Fledderus terug met Voetbal International. "We moeten niet te veel terugkijken. Verder kan ik er weinig over zeggen, aangezien ik toen nog niet bij FC Groningen zat."

Fledderus benadrukt dat Buijs en hij een prima relatie hebben. "En volgens mij geldt dat voor iedereen binnen de club. Het is nu belangrijk vooruit te kijken en met z'n allen de club verder te helpen. Ik denk dat we daarvoor op de goede weg zijn."

Groningen heeft een moeilijke start en verloor ook in Venlo. "Op iedere wedstrijd van ons staat druk, maar een thuisduel met PEC moet ons normaal gesproken wel drie punten opleveren, ja. Dat zou erg lekker zijn, zeker omdat we daarna op bezoek gaan bij PSV en Ajax."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!