Buijs teleurgesteld in FC Groningen: ''Ze logen in mijn gezicht''

0
Buijs teleurgesteld in FC Groningen: ''Ze logen in mijn gezicht''

Danny Buijs heeft zich uitgelaten over de manier van zaken doen binnen FC Groningen. Volgens de oefenmeester gaat het lang niet altijd zo goed, als naar buiten wordt gebracht. De oefenmeester voelde niet altijd vertrouwen van bovenaf.

"Kritisch naar elkaar zijn om er beter van te worden, is ook iets wat belangrijk is. Dat gevoel heb ik vorig seizoen niet altijd gehad. Mensen die alleen maar vinden dat ze alles zelf goed doen en de fout bij anderen leggen, daar heb ik moeite mee. Daarnaast vond ik het pijnlijk dat mensen niet altijd daadwerkelijk meenden wat ze tegen me zeiden", aldus een teleurstelde Buijs in gesprek met RTV Noord.

"Ze zeiden dan dat ze achter me stonden en me steunden, maar dat was gewoon een leugen in mijn gezicht", gaat Buijs verder. "Achter mijn rug om zeiden ze dan hele andere dingen over mij. Dat zijn de meest pijnlijke dingen in het leven. Ik ben gewend dat als iets mij niet aanstaat, ik het zeg. Ik weet van mezelf dat ik heel direct ben en soms niet in de gaten heb hoe dat bij iemand binnenkomt. Ik gebruik geen scheldwoorden, maar mijn woorden kunnen soms hard binnenkomen, omdat ik er niet omheen draai. Soms moet ik daar slimmer in worden", meent Buijs.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!