Te Wierik: ''In de rust kregen we een donderspeech, en terecht''

0
Te Wierik: ''In de rust kregen we een donderspeech, en terecht''

FC Groningen won vrijdagavond met 3-0 van RKC Waalwijk, maar de ploeg was bij rust nog niet tevreden. FC Groningen-aanvoerder Mike te Wierik was zelf belangrijk met een goal.

"Het is mooi, want het was een lange tijd geleden dat ik heb gescoord. Ik denk dat het thuis tegen PSV was, twee jaar geleden", begint Te Wierik in gesprek met FOX Sports. "Het ging voor die goal al niet goed, maar niet die goal werd het echt niet beter. We waren veel te slordig en de organisatie klopte niet."

De verdediger erkent dat het in de rust wel even gedonderd heeft. "Dan sta je 2-0 voor met rust, maar toen kregen we nog wel even een donderspeech van de trainer. Het was ook meer dan terecht, het was gewoon slecht. We hebben dit seizoen best redelijk gespeeld, maar we pakten de punten niet. Dan maar een keer zo als vandaag."

"Hierdoor worden we alleen drie punten wijzer, haha", lacht Te Wierik. "Iedereen verwacht dat je hier wint, maar volgens mij dachten de spelers dat ook. Ook tegen RKC krijg je het dan heel erg moeilijk, maar gelukkig hadden we er een heel goede keeper staan", aldus Te Wierik.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!