''Heb vaker in zo'n fase gezeten, maar weet hoe ik er mee om moet gaan''

0
''Heb vaker in zo'n fase gezeten, maar weet hoe ik er mee om moet gaan''

Charlison Benschop was afgelopen vrijdag van groot belang tegen RKC Waalwijk. De aanvaller van FC Groningen was goed voor één doelpunt en is blij dat hij dit seizoen veel minuten mag maken in het hoge noorden.

"Ik ben blij dat ik eindelijk heb kunnen scoren. Als je hard werkt, word je ook beloond. Ik kwam op het goede moment voor de man en gelukkig deed hij het. Vandaag kwam de bal eindelijk goed en ging die erin. Ik ben heel blij met die goal", zegt Benschop in gesprek met FOX Sports.

Benschop erkent dat hij vaker in zo'n situatie heeft gezeten. "Ik heb vaker in deze fase gezeten, maar ik ben nu een stukje ouder en weet hoe ik er mee moet omgaan. Ik weet dat ik hard moet blijven werken. Ik laat het niet merken als ik gefrustreerd wordt. Dat schiet niemand iets mee op."

"Dit is mijn vierde keer in de basis en ik speel nu als kapstok-spits. Ik merk dat je wel moe wordt, maar dat hoort bij het systeem van de speler", vervolgt Benschop. "Ik kan zowel met twee spitsen spelen, maar ook alleen in de spits vind ik niet erg. Maar dit is het systeem van de trainer", aldus de aanvaller.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!