VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Matchday | Opvallende basisspeler bij Jong FC Groningen tegen Cambuur

( 0 reacties)
Matchday | Opvallende basisspeler bij Jong FC Groningen tegen Cambuur

Jong FC Groningen speelt om 18.30 uur de competitiewedstrijd tegen de beloften van SC Cambuur. De beloften van de Trots van het Noorden gaan voor de derde zege in de reservecompetitie groep A.

Opvallend is dat Gabriel Gudmundsson afgelopen vrijdag met het eerste elftal nog een doelpunt maakte in de competitiewedstrijd tegen RKC. In de 78e minuut schoot hij hard binnen. Maandagavond speelt hij dus mee met Jong FC Groningen.

Kaj Sierhuis, Jan Hoekstra, Joël Asoro, Nicklas Stunck Jakobsen, Amir Absalem en Daniël van Kaam spelen regelmatig mee bij het eerste elftal, maar mogen nu dus meedoen bij Jong FC Groningen, dat zeven punten haalde uit de eerste vier competitieduels.

Opstelling Jong FC Groningen: Hoekstra; Sopacua, Miguel, Haddad, Absalem; Van Kaam, Schreck, Strunck; Asoro, Sierhuis en Gudmundsson. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›