VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

''Tegen een hekkensluiter mag het best wat aanvallender''

( 0 reacties)
''Tegen een hekkensluiter mag het best wat aanvallender''

FC Groningen won afgelopen weekeinde met 3-0 van RKC Waalwijk. De Groningers voetbalden niet geweldig, maar pakten wel drie punten tegen de Brabanders. FC Groningen-watcher William Pomp heeft weinig woorden nodig om de wedstrijd te belichten.

"Over de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen RKC Waalwijk kan ik ultrakort zijn. Drie punten, maar geen bal aan", zegt hij in het Dagblad van het Noorden. "Ik ben de mening toegedaan dat je thuis tegen een hekkensluiter (en veel andere ploegen) best wat aanvallender voor de dag mag komen."

De vaste volger van FC Groningen zou graag willen zien dat de Noorderlingen meerdere spelsystemen kunnen beheersen. "De huidige, bewezen stabiele strijdwijze met twee controleurs en één spits voor de uitwedstrijden en de lastige thuisduels. En een tweede constellatie met twee spitsen en een aanvallende ingestelde middenvelder in plaats van een van de controleurs."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›