Uitgefloten' Hrustic blikt terug: ''Ik begrijp de fans ook wel''

Ajdin Hrustic is de topscorer van FC Groningen, maar is niet altijd populair in de Euroborg. Bijvoorbeeld in de met 2-0 gewonnen wedstrijd met PEC Zwolle, waar de aanvallende middenvelder een doelpunt maakte, maar ook uitgefloten werd.

"Ik vond het fijn dat de trainer het voor mij opnam toen ik werd uitgefloten", blikt Hrustic terug. "Ik heb hem daar ook voor bedankt. De trainer gelooft in mij en staat achter achter mij. Ik respecteer de trainer zeer en werk elke wedstrijd weer my ass off voor hem.

Dat laatste wordt bij supporters nog weleens betwijfeld. "Onze data worden geanalyseerd, dus dan kun je zien hoeveel meters je aflegt en hoeveel sprintjes je trekt. Ik zie er misschien niet uit als een speler die heel hard werkt, maar doe het wel."

"Natuurlijk is het teleurstellend als je eigen supporters je uitfluiten, maar ik wil het niet te persoonlijk opvatten. Ik begrijp de fans ook wel. Voetbal is emotie. Als supporter wil je alleen maar goed dingen zien, maar als speler doe je niet altijd de beste dingen. Dan mislukt er ook weleens iets."

Lees meer:
0 reacties