FC Groningen-watcher: ''Daar konden wij niet mee akkoord gaan''

Afgelopen week werd bekend dat FC Groningen stopt met de besloten trainingen. In het programma Vis en Voetbal reageert William Pomp op deze beslissing.

"De besloten trainingen zijn opeens van de baan. Echt heel bijzonder", vindt Pomp. "Maar het is niet helemaal zonder slag of stoot gegaan. Er heeft namelijk een gesprek plaatsgevonden met de vaste volgers."

"Eigenlijk was het verzoek aan ons dat wanneer er rare dingen plaatsvinden bij een besloten training of wedstrijd, bijvoorbeeld dat Danny Buijs opeens met twee spitsen gaat spelen of met vijf verdedigers, dat we dat dan in het kader van de tegenstander niet wijzer maken dan dat ze al zijn, niet willen publiceren", vertelt de FC Groningen-watcher.

"Ik gun FC Groningen het beste, maar wij volgen de club kritisch. Ons belang is om onze achterban zo goed en volledig mogelijk te informeren, dus konden wij daar niet mee akkoord gaan", vervolgt Pomp. "Later op de middag kwam de mededeling: Bij FC Groningen wordt er niet meer besloten getraind."

Lees meer:
0 reacties