FC Groningen wil verder met Te Wierik: ''Daarover gaan we in gesprek'' ''Als je ziet dat hij kansen mist en vermoeid oogt, is dat niet zo gek'' 'Itakura lijkt kind van de rekening te worden bij FC Groningen' Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen

FC Groningen geeft voorsprong uit handen tegen Almere City

( 0 reacties)
FC Groningen geeft voorsprong uit handen tegen Almere City

FC Groningen heeft woensdagmiddag gelijkgespeeld tegen Almere City FC. Het oefenduel eindigde in 2-2. Doelpuntenmakers aan de Groningen-kant waren Thijs Dallinga en Remco Balk.

Beide ploegen hadden in de eerste fase van het duel kansen, maar de eerste treffer werd gemaakt door FC Groningen. Met een schot in de verre hoek passeerde Thijs Dallinga na twintig minuten de doelman van Almere City. Echt grote kansen deden zich na het doelpunt niet meer voor in de eerste helft.

In de tweede helft duurde het nog geen drie minuten voordat FC Groningen het tweede doelpunt op het scorebord zette. Kenneth Aninkora scoorde tien minuten later de aansluitingstreffer namens Almere City. In 64e minuut scoorde Nick Venema zelfs de 2-2. 

Opstelling FC Groningen: Van Duin; Haddad, Miguel, Poll, El Azzouzi; Balk, Betzema, Strunck, Breij; Dallinga, Sopacua.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›