Reis staat nog steeds achter keuze: ''Hoop mijn kans te krijgen''

0
Reis staat nog steeds achter keuze: ''Hoop mijn kans te krijgen''

Ludovit Reis is weer in Nederland om met Jong Oranje te voetballen. De middenvelder van FC Barcelona stapte afgelopen zomer over van FC Groningen naar de grote club in Catalonië.

Afgelopen weekend zag hij Lionel Messi weer schitteren. "Het is een hele grote speler, en als dat kan ben je denk ik de beste. Ik heb ontzettend genoten van de ploeg." Reis kijkt met bewondering naar zijn ploeg. "Er staan allemaal grote spelers en als ik hard blijf werken, misschien kom ik er ooit wel."

"Ik kan mezelf elke dag ontwikkelen, met de taal gaat het beter, dus ik ben nog steeds tevreden met mijn stap", vertelt Reis in gesprek met Voetbal International. "Als ik zo door blijf gaan, mijn niveau haal dan kan ik hopelijk mijn kans krijgen. Als ik naar Ansu Fati kijk, die laat het gelijk zien. Ik was er niet heen gegaan als er niet in had geloofd."

Reis merkt het verschil tussen zijn huidige en voormalige club, bijvoorbeeld in het positiespel. "Ik speelde vorig seizoen bij FC Groningen, met alle respect naar die club, maar dat niveau is natuurlijk minder dan bij Barcelona."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›