Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen VIDEO | Samenvatting: 'FC Groningen 2' hard onderuit in oefenduel Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO | Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht

Benschop valt in bij Curaçao; Hrustic krijgt geen minuten bij Australië

( 0 reacties)
Benschop valt in bij Curaçao; Hrustic krijgt geen minuten bij Australië

Charlison Benschop speelde vrijdag met Curaçao tegen Costa Rica. De aanvaller van FC Groningen moest het doen met een invalbeurt. Ook Ajdin Hrustic had interlandverplichtingen. Met Australië ging hij op bezoek in Jordanië.

Benschop speelt de laatste tijd weinig meer bij FC Groningen. Ook bij Curaçao moest de aanvaller het dus doen met een plek op de reservebank. Hij werd wél gebracht, toen het 1-1 stond, maar uiteindelijk verloor Curaçao met 1-2.

Hrustic begon donderdag ook op de bank bij Australië, maar kwam er in tegenstelling tot Benschop niet in. Australië won uiteindelijk wel van Jordanië: 1-0. Een belangrijke overwinning waardoor de Socceroos de eerste plaats in de kwalificatiepoule nog steviger in handen hebben genomen.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›