Memisevic ziet Bosnië en Herzegovina ruim verliezen van Italië

Samir Memisevic nam het gisterenavond met Bosnië en Herzegovina op tegen Italië. Memisevic bleef de gehele wedstrijd op de bank en zag zijn land met 0-3 verliezen.

Al voor rust keek Bosnië en Herzegovina tegen een 0-2 achterstand aan. Doelpunten werden gemaakt door Francesco Acerbi en Lorenzo Insigne. Ook na rust kon Bosnië en Herzegovina geen potten breken en werd er uiteindelijk met 0-3 verloren door een doelpunt van Andrea Belotti.

Door de nederlaag is Bosnië en Herzegovina definitief uitgeschakeld voor deelname aan het EK van 2020. In Groep J zijn Italië en Finland nu verzekerd van een plek bij het Europees Kampioenschap. Aankomende maandag neemt Bosnië en Herzegovina het nog op tegen Liechtenstein. Wellicht dat Memisevic dan wel speelminuten krijgt.