Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen VIDEO | Samenvatting: 'FC Groningen 2' hard onderuit in oefenduel Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO | Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht

''Als de cijfers dan niet beter zijn, dan hebben wij het slecht gedaan''

( 0 reacties)
''Als de cijfers dan niet beter zijn, dan hebben wij het slecht gedaan''

FC Groningen mag dit seizoen tevreden zijn als ze in het linkerrijtje eindigen. Dat denkt algemeen directeur Wouter Gudde. Sterker nog, zo zegt hij. "Dat is goed gepresteerd."

"Stel we worden achtste en halen de play-offs, dan hebben we het qua budget gewoon goed gedaan." Vorige maand bracht de club de negatieve jaarcijfers naar buiten. Gudde: "Ik heb de werkelijkheid geschetst, that's it."

"Die cijfers zijn sowieso openbaar en iedereen vindt er toch wel iets van. Laten wij dan gewoon open en bloot vertellen hoe de club ervoor staat. Doe dat niet, dan krijg je te maken met verwachtingen die niet parallel lopen aan wat de status is van de club", zegt Gudde in gesprek met Voetbal International. "Maar over drie jaar doen we het ook weer, hé. En als de cijfers dan niet beter zijn, hebben wij het slecht gedaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›