Mennega kijkt naar aanvalslinie: ''Kunt hem vervangen voor Sierhuis'' KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen ADO en FC Groningen VIDEO | Samenvatting: 'FC Groningen 2' hard onderuit in oefenduel Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO | Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht

Postema strijdbaar: ''Moet gewoon mijn kans weer pakken''

( 0 reacties)
Postema strijdbaar: ''Moet gewoon mijn kans weer pakken''

Romano Postema mocht de afgelopen maand mee met Oranje Onder de 17, naar het WK in Brazilië . De spits van FC Groningen maakte het tot de halve finale. Nu is Postema weer blij terug te zijn bij de club waar hij opgroeide.

"Ik heb hier binnengestroomd bij D2 en nu mag ik mee met het eerste elftal", vertelt Postema in gesprek met FC Groningen TV. "Het is de club waar ik het langst heb gezeten, dus FC Groningen zit wel in mijn hart."

Voordat Postema mee mocht met Oranje maakte hij zijn debuut tegen Heracles. Daarna kreeg de 17-jarige aanvaller nog een paar invalbeurten. "Je weet dat je wedstrijden mist, maar ik moet gewoon weer mijn kans pakken. Ik mocht toen die tijd een paar invallen, maar het is straks weer aan de trainer om dat te bepalen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›